Direktlänk till inlägg 20 juni 2013

Kommande spel som ser lovande ut!

Av Micke - 20 juni 2013 18:08

Det är inte utan att man sitter på nålar, kan inte tiden gå lite fortare? Det finns så mycket som jag är exalterad över som är på väg ut på marknaden och jag gör inget annat än längtar!


1. GTA V

 


Det jag längtar allra mest efter är GTA 5, det spelet har så mycket potential och förväntningar att leva upp till så det skrämmer mig en aning. Samtidigt litar jag på Rockstar, de är ett företag som har kommit så långt och producerat suceéspel efter succéspel. Men detta är också en spelserie som Rockstar vet vad sina konsumenter vill ha ut utav och av alla bilder och filmer jag sett så är jag fullkomligt trygg i att det här spelet kommer utan tvekan vara ett av de bästa spelen i år. Spännande!


Se trailern här: http://www.youtube.com/watch?v=Bf38HiYPMiI


2. Torment: Tides of Numenera


 

Torment: Tides of Numenera är den fristående uppföljaren till det gamla spelet Planescape Torment. Spelföretaget

InXile satte ett nytt "Kickstarter" rekord där de satte upp en önskad donations-summa där dedikerade spelare fick donera så mycket pengar de ville för att hjälpa företaget finansiera spelets tillverkning och produktion, på mindre än en dag lyckades de uppnå sin önskade summa vilket satte ett nytt rekord i spelhistorien! Summan slutade på $4,188,927 och är verkligen imponerande. Oerhört kända speldesigners och producenter har köpts in för att utveckla det här spelet, kända bland annat från Baldurs Gate och Neverwinter Nights. Förhoppningsvis blir det inte för många kockar till soppan men det ska fortfarande bli oerhört spännande att se vad de kommer att koka ihop! Som sagt har inte det här spelet någonting med Planescape Torment att göra utan är en helt eget spel, kolla upp det!

 

3. Final Fantasy 15

 

 

 

För de flesta är det ingen hemlighet att jag är ett stort fan till Final Fantasy serien och inte är jag mindre exalterad över detta! Den här gången ska berättelsen utspela sig i en modifierad version av vår egen värld och av trailern att dömma så ser det oerhört actionspäckat ut! Som vanligt gör Square Enix det de är allra bäst på, att väcka intresset med oerhört vackra trailers och Final Fantasy 15 är inget undantag! Mer fakta kommer!


Se trailern här: http://www.youtube.com/watch?v=P3xKbPooKAo



4. Elder Scrolls Online

 

 

 

VAD finns det inte att gilla med det här spelet? Jag vet jag vet, jag blir överexalterad över ett kommande mmorpg 

igen,  men hur kan man inte bli taggad över ideén på att få döda saker i högupplöst förstaperson? Skyrim var ett spel som jag tyckte var sådär, inte för att det inte var estetiskt tilltalande eller för att jag inte kände mig hemma i knotrollerna, utan för att jag kände mig ensam. Det gick inte en minut utan att jag kände "fan! Det här skulle man ha gjort tillsammans med någon!" och äntligen håller den drömmen på att bli sann. För visst bjöd Skyrim på hissnande vackra miljöer och strider som man verkligen kände sig delaktig i, men efter ett par timmars spelande så föll det lite, de vackra miljöerna blev stumma bakgrunder då man vänjer sig efter ett tag och allt blev bara drygt och långsamt. Det gör mig riktigt glad att de sattsar på ett onlinespel och även detta spel kommer nog bli förlamande vackert! Det som gör mig ännu gladare är det faktum att spelet kommer släppas till Playstation 4! Dvs, jag behöver inte köpa en splitterny dator OCH ett ps4 för att hänga med i spelutvecklingen, underbart! 

 

5. Outlast

 

 

 

De som känner mig vet att jag är en riktig "sucker" för överlevnads/skräckspel, och Outlast ser ut att vara ett av de mest otäcka jag någonsin varit med om! Hela storyn handlar om att du är en reporter som fått höra en hel del mystiska och otäcka saker om ett mentalsjukhus ute på ett berg där människor försvunnit. Inte särskilt förvånade blir vi kanske när besöket på mentalsjukhuset spårar ur fullkomligt! Det är en enkel uppbyggnad till ett spel och ibland är det precis det som funkar bäst! Spelets tillverkare heter Red Barrels och är ett litet och nytt namn för spelindustrin men har med sin trailer gett ett lovande intryck för de som gillar att slippa sova gott på ett par dagar!

Kanske är det för att de använder sig av den känslan av hopplöshet och panik som gör att spelet verkar så sjukt stressigt men vad de än gör så gör dom det bra!


Se trailern här: http://www.youtube.com/watch?v=F80Wv66GYSs


Dessa är bara några  av de spel som kommer och ser lovande ut, nästa spelgeneration ger inget annat än lovande intryck! Det är härligt att vara gamer just nu!


Micke


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Micke - 17 oktober 2014 13:21

Jag blev mycket glad när jag upptäckte att jag hade fått en invite till Heroes of th Storm, länge hade jag väntat på att få en chans att prova på detta spel! Det sägs ju att man inte får göra recensioner eller skriva om ett spel innan det släpps men ...

Av Micke - 12 januari 2014 14:56


    Oj! vad jag har sett fram mot detta spel! Varenda gång jag spelat något Oblivion-spel eller Skyrim så har alltid tanken varit   "Fan, det här skulle jag gärna velat spela med min kompis!"   Men, om du tror att Elder Scrolls Online ko...

Av Micke - 4 december 2013 21:38

Sanctum 2   Vad får du om du blandar Unreal Tournament med ett gammalt hederligt Tower Defense?   Sanctum 2 Logo Svaret är Sanctum 2, ett first-person-shooter där du bygger olika torn för att stoppa de olika vågorna med monster som kommer...

Av Micke - 3 december 2013 23:06

Intervju med Specialist-spelaren Tina Shlufs94 Namn: Tina Nickname: Shlufs94Ålder: 19 år   Tina tävlar i spelet Ghost Recon Online med sitt lag WLX Wellox E-sports           J står för jag och T för Tina   J: Så Tina, hur kän...

Av Micke - 13 oktober 2013 04:24


Ska du läsa detta, läs allt.I dagens läge anmäls allt fler och fler våldtäkter på kvinnor, detta är mycket för att allt fler och fler kvinnor vågar gå till polisen och berätta vilket vi tycker är bra, men hur hamnade vi i den här soppan? Är det helt ...

Presentation


Det här är Spelosofibloggen där jag recenserar spel och kommer med lite tankar och ideér som jag har då jag har alldeles för mycket fritid! Mycket nöje!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<<
Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards